celebssexymovie
pretty.porn
torrent

Skike

Kaj je skike?
Skike je zabava za vse v vseh pogojih in na vseh terenih. Skike je bolj dinamičen od nordijske hoje, bolj zdrav od teka, in varnejši od rolkanja in rolanja. Skike ni rezerviran samo za ljudi, ki se ukvarjajo z ekstremnimi športi, ampak za vse ljudi, primeren tudi za ljudi, ki se do sedaj niso ukvarjali s športom in, ki potrebujejo poseben pristop zaradi povečane teže ali poškodovanih sklepov. Skike je bolj dinamičen, bolj zdrav in varnejši od podobnih športnih aktivnosti. Skikanje dobro vpliva na srce in ožilje, varuje sklepe in vezi, ter je odličen pripomoček za hujšanje in oblikovanje telesa.

Kdo lahko skika? Zabava za vse.
Skike ni namenjen samo športnikom in tekačem za trening tehnike in kondicije, ampak je namenjen vsem ljudem, ki si želijo izboljšati svoje športno življenje in zdravje, ter se pri tem tudi zabavati, skike je primeren tudi za vse, ki do sedaj niso bili športno aktivni, saj jim omogoča lahek začetek in enostaven prehod med rekreativce.

Kje lahko skikam? Dobrodošli na vseh terenih...
Asfalt, makadam, trava, umetne površine - ni terena, ki lahko zaustavi skike. Kjer navadni rolerji odpovejo, skike nadaljuje. Skikamo lahko po vsaki utrjeni površini. Skike lahko uporabljamo za aktivnosti pod različnimi pogoji, vožnjo po gozdnih poteh, treking na podeželskih cestah, ali hitro vožnjo na cestah in ulicah. Prednost je v napihljivih kolesih, vzdržljivemu okvirju in učinkovitih zavorah.
Kjerkoli boste že skikali, ne boste potrebovali posebnih čevljev, saj ustreza vsaka športna obutev. Nič več skrbi, kam pospraviti čevlje med vadbo in kako premostiti prezahteven teren, nič več zadrege pri obisku lokalov kjer je vstop z rolkami prepovedan.

Se je skikanja potrebno naučiti? Uporabite našo izobraževalno mrežo.
Za primerjavo: Nordijsko hojo izvaja na tisoč ljudi, vendar le redki pravilno. Enako je z skikanjem, voziti se lahko nauči vsak sam, vendar pravilno voziti je nekoliko težje. Naša izobraževalna mreža vam je na voljo za pravilen začetek na skikeih, pravilno tehniko, koordinacijo rok in nog. In da ne pozabimo, učenje v skupini, je lažje, hitrejše, varnejše, in bolj zabavno!