celebssexymovie
pretty.porn
torrent

Vaavud

Tehnološko podjetje, ki je zasnovalo, oblikovalo in testiralo merilnik vetra, izvira iz Kopenhagna na Danskem, kjer so vetrnice doma. Ime Vaavud v jeziku nordijskih bogov pomeni veter. Vizija snovalcev je izdelati najbolj priročne in uporabne podatkovne naprave za pridobivanje informacij o vremenu. 

Merilniki vetra

Vaavud merilnik vetra je namenjen priročnemu, hitremu in enostavnemu merjenju hitrosti vetra s pomočjo pametnega telefona. Njegova oblika in robustnost je sicer podobna profesionalnim merilnikom vetra, pri čemer pa je zaradi večje priročnosti število vetrnic zmanjšano iz klasičnih treh na dve. 

Uporaba

Vaavud merilnik vetra enostavno vstavite v vaš pametni telefon, odprete brezplačno aplikacijo ter zmerite hitrost vetra. S tem spremenite vaš pametni telefon v visoko-tehnološki meteorološki pripomoček. Merilnik vetra uporablja senzor magnetnega polja v telefonu, zato ne potrebuje nobene elektronike. Vaavud aplikacija omogoča spremljanje trenutne, povprečne in maksimalne hitrosti vetra, ki je prikazana na preglednem grafu. Dodatno pa imate prav tako možnost vpogleda v podatke trenutnih meritev drugih uporabnikov, ki so prikazani na posebnem zemljevidu.