celebssexymovie
pretty.porn
torrent

Vodenje

Sem aktivni planinski vodnik in inštruktor pri PZS Slovenije. Zagotavljam vam varne poletne, zimske vzpone in turno smučanje v Sloveniji in tujini. Planinski vodniki delujejo po licenci, katero potrjuje PZS in UIAA.

Slovenija je dežela gora in gorskega sveta, ki že od nekdaj privlači človeka. Nekoč so se v gore podajali le raziskovalci, med katerimi so nekateri prvi osvojili številne gorske vrhove. Danes so gore eden redkih predelov z neokrnjeno in čisto naravo, zato privlačijo številne obiskovalce. Vendar je gorski svet nepredvidljiv, nevaren in v sebi skriva številne pasti, še posebej za neizkušene, ki na brezpotjih visokogorja zlahka zaidejo v nevarnosti.

Vodniki Planinske zveze Slovenije so široko usposobljeni strokovni delavci v športu na področja planinstva, saj se njihovo osnovno strokovno delo – vodenje ljudi po gorah – ves čas prepleta z organizacijskim društvenim delom. Glede na številčnost in razširjenost delovanja imajo tudi izjemno pomembno vlogo pri hitrem prenašanju znanj, izkušenj in novosti v prakso.

Vabljeni torej, da se mi pridružite pri varnem opazovanju in doživljanju gora.