celebssexymovie
pretty.porn
torrent

Opis podjetja

Thoni Mara je blagovna znamka, ki je postala sinonim za marsikaterega športnika - tekača, pohodnika, planinca, kolesarja, orientacista, …. Oblačila zbujajo veliko pozornost ne le zaradi svoje edinstvene zasnove, ampak tudi zaradi tega, ker delujejo izjemno dobro.

Dober športnik zna ceniti prednosti, ki mu jih ponujajo dobri materiali. Verjetno najbolj neverjetno dejstvo znamke Thoni mara je, da so vsa oblačila izdelana v Nemčiji. Skratka pravi visokokakovostni izdelek narejen v Nemčiji.

Zgodba sega v leto 2007, ko je nastala ideja za razvoj izredno funkcionalne kolekcije, ki bi bila namenjena športnikom. Christian Schwab, sam ambiciozen vsestranski športnik, si je zamislil ime kolekcije "thoni mara" (izvira iz "Marathoni" - maraton).

Cilj podjetja je razvoj oblačil, ki bi presegle običajne izdelke s svojo funkcionalnostjo. Veliko pozornost so v podjetju namenili predvsem tehnični strani izdelave. Oblačila so zelo kvalitetna, tehnično uporabna in moderno oblikovana.

Prvo testiranje oblačil je potekalo 6. maja 2007 na maratonu Bamberger Weltkulturerbelauf (21.1km). Oblačila je nosilo 22 tekačic in tekačev. Udeleženci so bili navdušeni nad kakovostjo, funkcionalnostjo in oblikovanjem samih oblačil. Izkazalo se je, da je potrebno dobro idejo oblačil razvijati dalje.  Prva kolekcija je bila predstavljena sredi julija 2007. Eden izmed vrhuncev blagovne znamke pa je imenovanje kot finalista (kategorija: športna oblačila) na Športnem sejmu v Münchnu  - ISPO Brand New Award 2010.


Opis podjetja

Thoni mara je blagovna znamka družbe Nautilus skin touch GmbH & Co Wäsche-und Badebekleidungs KG. Družba Nautilus skin touch GmbH & Co Wäsche-und Badebekleidungs KG je bila ustanovljena julija 1998. Sedež podjetja in proizvodni obrat je v Jahnsbachu. To je majhno mestece nekje v sredini Erzgebirge (Saška). V preteklosti je bilo mesto center za proizvodnjo različnih pletenih nogavic v Nemčiji. Nato pa se je podjetje specializiralo za razvoj, načrtovanje, oblikovanje in izdelavo visoko funkcionalnih, brezšivnih oblačil.

Na začetku leta 2007 je nastala ideja za razvoj lastne kolekcije izredno funkcionalnih tekaških majic. Christian Schwab sam ambiciozen športnik, je ustvaril znamko "Thoni mara" (iz "Marathoni"- mararaton),

Cilj podjetja je razvoj oblačil, ki bi presegle običajne izdelke s svojo funkcionalnostjo. Veliko pozornost so v podjetju namenili predvsem tehnični strani izdelave. Oblačila naj bi bile zelo kvalitetna, tehnično uporabna in moderno oblikovana.

V mestu Jahnsbach kjer je regija z dolgoletno tradicijo v tekstilni industriji, je v podjetju Nautilus skin touch GmbH & Co Wäsche-und Badebekleidungs KG zaposleno 38 uslužbencev. Za inovativno tekstilno podjetje je eden od glavnih stebrov filozofije podjetja obdržati proizvodnjo in s tem kvaliteto v Nemčiji.