celebssexymovie
pretty.porn
torrent

Kvaliteta in prednosti

Kvaliteta tkanine
Tkanina je sestavljena iz dvojne plasti enojnega jersey-a (60% PA-35% PP-5% EL). Na notranji površini tkanine polipropilenskih vlaken je plast, ki ne vpija vode. Zunanjo površino oblačil pa sestavljajo posebna poliamidna vlakna ("becool"), katerih prerez izgleda kot vijak ladje. Takšna sestava omogoča hitro odvajanje vlage od telesa navzven. Na ta način vaša koža ostaja suha, oblačila pa se hitreje posušijo. Poleg tega učinka vlakno optimizira uravnavanje temperature in spodbuja zračnost. Polipropilenska vlakna delujejo tudi antibakterijsko, zunanja poliamidna površina pa ima še poseben antibakterijski premaz. Na ta način se pri povečani aktivnosti in potenju preprečujejo neprijetne vonjave.

Tehnika pletenja
Oblačila so pletena v enem kosu ("brezšivna oblačila"). Brezšivna oblačila ob straneh in na pasu nimajo šivov, ki bi morda lahko dražili kožo. Brezšivna tehnologija  je pomembna tudi za popolno funkcionalnost, saj se le tako lahko oblačilo tesno prilega koži. Tkanina se odlikuje z visoko stopnjo elastičnosti, ki poteka v vse smeri materiala. S tem se oblačilo lepo prilagodi vašemu telesu in s tem ne omejuje gibanja. Tehnologija pletenja omogoča tudi nekatere druge posebnosti, s katerimi povečamo funkcionalnost oblačil.

Prednosti
•    Visoko funkcionalna oblačila – dihanje oblačil, temperaturna regulacija, oblačila ne dražijo kože, anti-bakterijska zaščita, ergonomsko oblikovanje, brezšivna tehnologija pletenja.
•    Razvoj - oblačila so razvita, načrtovana, oblikovana in izdelana v Nemčiji.
•    Kolekcija je moderna, ima veliko barv, ter različne modele.
•    Uporaba - oblačila uporablja širok krog profesionalnih športnikov in rekreativcev.
•    Cena - glede na zgoraj našteto imamo postavljene ugodne cene.